75 ball bingo

Bingo is een kansspel dat gebaseerd is op geluk; als je online bingo speelt, wordt er gebruik gemaakt van zogeheten Random Number Generators. Ondanks die willekeurigheid zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om te winkansen te vergroten. Wij hebben de beste tips voor 75 ball bingo op een rijtje gezet!

#1. Lees de spelregels én voorwaarden door 

Er zijn talloze online bingo aanbieders op het World Wide Web te vinden. En zij kunnen allemaal andere spelregels hanteren. Het is dan ook slim om deze even goed door te lezen alvorens je je bingokaarten aanschaft. Hetzelfde geldt voor de algemene voorwaarden van de betreffende bingosite. 

#2. Maak gebruik van aanbiedingen

We weten natuurlijk dat aanbiedingen en acties van bingosites bedoeld zijn om spelers te trekken. Maar dat wil niet zeggen dat je er geen gebruik van kunt maken! Meer korting betekent vaker spelen voor minder geld, en dus meer kansen om leuke prijzen te winnen. 

#3. Koop meerdere bingokaarten

Bij 75 ball bingo staan er minder getallen op de bingokaart dan bij 90 ball bingo. Met andere woorden: je kunt je winkansen bij 75 ball bingo aanzienlijk vergroten door meerdere bingokaarten aan te schaffen.

#4. Kies niet meteen voor de goedkoopste bingokaarten

Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor de goedkoopste bingokaarten, kan het soms juist voordeliger uitpakken om juist in wat duurdere bingokaarten te investeren. Daarbij maak je namelijk kans op mooiere prijzen of een grotere jackpot!

#5. Geef jezelf een budget

75 ball bingo kan een behoorlijk verslavend spelletje zijn. En als je online speelt, kan de verleiding om door te spelen erg groot zijn. Geef jezelf daarom een wekelijks of maandelijks bingo-budget en zorg dat je er niet overheen gaat. Zo voorkom je dat je meer uitgeeft dan je je kunt veroorloven.