90 ball bingo

Een van de belangrijkste verschillen tussen 75 ball bingo en 90 ball bingo zit hem in de bingokaart. Bij 90 ball bingo staan er meer getallen op de bingokaart. En dat is ook meteen de reden dat veel mensen de voorkeur geven aan 75 ball bingo; met minder getallen op een bingokaart kunnen ze meer bingokaarten aanschaffen, en dus hun winkansen vergroten. Dat gezegd zijn er tal van manieren om je winkansen bij 90 ball bingo te vergroten! Lees verder voor onze tips…

#1. Zorg voor een goede timing

Bij veel 90 ball bingo spellen wordt de jackpot verdeeld tussen alle winnaars binnen een bepaalde periode. Dat betekent doorgaans dat je minder concurrentie hebt wanneer je in een minder drukbezocht tijdslot speelt. Dus hoe minder spelers, hoe meer kans op die jackpot!

#2. Zoek naar freebies

Er is bij bingo websites sprake van een hevige onderlinge concurrentie. Dat is helemaal niet erg; sterker nog, daar kun jij je voordeel mee doen! Zoek online naar de beste aanbiedingen en freebies. Acties waarbij je voor elke aangeschafte bingokaart één bingokaart gratis krijgt zijn natuurlijk mooi meegenomen!

#3. Check de prijzen

Het kan de moeite waard zijn om de kosten van bingokaarten bij verschillende websites te vergelijken. Bij de ene bingosite betaal je immers meer voor een kaart dan bij de andere. Hou bij je vergelijking wel rekening met de prijzen die aan een bingokaart gekoppeld zijn; goedkopere bingokaarten leveren vaak lagere prijzen op.