Welkomstbonus

Bingo online spelen is een leuk tijdverdrijf, je maakt vrienden en je kunt ook nog eens leuke prijzen winnen! Hoe je het meeste uit je bingo ervaring haalt? Nou, door optimaal gebruik te maken van een leuke welkomstbonus!

#1. Vergelijk welkomstbonussen van verschillende bingosites

Er is heel veel concurrentie tussen de verschillende bingosites op het internet. Een van de manieren waarop ze elkaar proberen af te troeven is door het verstrekken van welkomstbonussen. Ga daarom niet gelijk voor de eerste de beste welkomstbonus, maar neem de tijd om de welkomstbonussen van verschillende bingosites te vergelijken. Zo kun je de beste deal vinden. 

#2. Verifieer de bingosite

Heb je een aantrekkelijke welkomstbonus gevonden? Check dan wel even of de bingosite betrouwbaar is! Als je twijfelt, kies dan gewoon voor een van de bingosites uit ons aanbod. Daarmee ben je altijd verzekerd van veilige transacties en een correcte afhandeling van je uitbetalingen.

#3. Lees de kleine lettertjes

Heb je een mooie welkomstbonus op het oog? Lees dan altijd eerst de voorwaarden en de kleine lettertjes! Controleer sowieso de volgende zaken:

  • Bij welke spellen je de welkomstbonus kunt gebruiken;
  • Of de welkomstbonus alleen voor nieuwe spelers geldt;
  • Het minimale stortingsbedrag;
  • Het maximale stortingsbedrag;
  • Tot wanneer de welkomstbonus geldig is;
  • Of er opname-beperkingen zijn verbonden aan de welkomstbonus.

 

Tot slot

Zorg dat je de informatie goed doorleest. Zo voorkom je dat je die aantrekkelijke welkomstbonus misloopt of dat achteraf blijkt dat je helemaal niet in aanmerking komt voor de winst, of je winst niet kunt opnemen. Weet waar je aan toe bent, zo haal je het meeste uit elke welkomstbonus!